Braaa!

Bra låt med okej musikvideo.


Awolnation - Sail

Strålande!

Vädret idag, alltså. Och hunden därtill ;)Jag och Diesel har varit på en liten promenad. Den nya jackan jag köpt får godkänt. Varm och framför allt tillräckligt rymlig :) Kunde ha fått finnas i fler färger eftersom varken röd eller beige är min färg men oh well.


Första inköpet

till lillen/lillan blev den här...

Den var så mjuk att jag bara var tvungen att köpa den. Vi fick en liknande av mamsen förra helgen som jag tror till och med är snäppet gosigare.

Sen fick vi den här vaggan av syster å hennes familj eftersom Nellie inte sover i vaggor just.


Vagn å säng å alla kläder vi fått har jag inga bilder på än men de dyker nog upp. :)

Nalle.

Den här sötingen hade barna med sig till den kommande lillbeben :)Har glömt att fråga om den har något namn. Gullig är den i alla fall :)

Sen har det dykt upp lite andra saker som gör att det börjar kännas som det faktiskt ska komma en bäbis snart. Ska lägga upp några bilder sen.

Lillstintan.
Dagsformen :)


Å vi har inte ens ätit eller fikat tårta än! ;)

Så här såg det ut igår.Å mer partaj blir det i helgen då vi får storfrämmande och ska äta mer tårta och gosaker :)
Världens bästa fyller år idag!

Och för er som inte än vet vem världens bästa är kan jag ge en ledtråd...


♥Snutt♥

Så kvällen har varit fylld av tårta, gofika och presenter :) Gött de!

Åsså till nåt helt annat. Jag måste komma på nåt bra sätt, nån bra övning att träna ryggen med annars kommer jag inte att palla det här. Just nu känns det som den behöver sträckas ut ordentligt och helst av allt skulle jag vilja "bend over backwards" ordagrannt. Eller varför inte amputera den helt... Men annars är dagsformen rätt bra.

Nån har varit duktig idag...

och inte har det varit jag :)

Raringen har sågat stolparna till staketet som var för långa så nu ser det... fortfarande ruskigt rappligt ut men med inte så långa stolpar vid grindarna. Bra de da! Å Diesel har invigt bakgården med några terrierrusningar (husky-style förstås) fram och tillbaka. Vid ett ställe är staketet lite lågt så det finns en risk att han tar fart och hoppar över. Men förhoppningsvis så kommer han inte på idén. :)


Den duktiga.

Sen har en av de många hyllor som ska upp på väggarna hamnat på rätt plats med. Å igår var Joakim och lämnade in datorn på lagning. RAM minnet var felinkopplat och han skulle formatera och installera nytt operativsystem så på måndag är den klar.

Men nu är det faktiskt dags att få något i magen.

Spänningen stiger...

Blev det då nån träning i onsdags?

Nej! Det blev ju inte det. Vi fixade lite här hemma istället. Nu har vi gömt lite kablar och fixat staketet så hunden kan springa ut på baksidan bäst han vill. Raringen ska få koppla in stordatorn också så är det så gott som klarrt i tvrummet.

Gårdagen var däremot väldigt lugn. Jag hade ont i magen och låg och kallsvettades hela natten. Likadant i natt fast jag slapp vakna hela tiden i alla fall. Hoppas på att det blir bättre snart.

Gaaah!!!

Nu när vi äntligen fått internet till huset sitter jag och kollar lite träningsbloggar och träningskläder med mera. Jag blir så jäkla peppad att träna! Det var verkligen inte igår kan jag säga... snarare någon gång i augusti.


Ska se om jag kan få med Jocke till gymmet en vända sen, hoppas hoppas :)

RSS 2.0