Massa fix.


Han är ju bra lik...

en fladdermus när han ligger så där upp och ner med huggtänderna som sticker fram :)


Gipsandet har börjat.


Just nu

är vi mest här och fixar och donar innan inflyttningen så det blir inte så mycket uppdaterat...


Djuret vill också vara med...

på ett hörn. Han tycker verkligen om att öppna paket eftersom han åtskilliga gånger tjyvöppnat julklappar innehållandes leverpastej :) Vem vet, kanske alla paket innehåller leverpastej...


:)


Den lilla presenten.På lådan stod det ready-to-race och då trodde vi förstås att det bara var att ta upp den ur förpackningen och köra... Men icke sa nicke! Först måste man sätta ihop den, ladda den och gå 4årig ingenjörsutbildning för att programmera den med :)

Puh, bara en dag kvar sen friskift. Känner mig ovanligt trött den här sviten. Förmodligen för att jag varit tvungen att tänka hela dagen... är ju inte van vid såna ansträngningar :) Nu blir det att softa ett tag framför dumburken.

Blommor.
Mina fina blommor som jag fick av mitt gamla jobb som tack för den tiden. De bjöd på tårta, fika och hela köret :)

Jag hittade ingen vas så de fick gott nöja sig med vattenkannan :)

Underbaraste lilla Nellie.
Jag måste erkänna...

att trots denna vädermässigt tråkiga och regniga dag så har jag inte börjat tänka på vintern. MEN det har tydligen vägverket eller plogbilskörarna eller vilka det nu är som sätter ut de där orangea plogpinnarna på sidan av vägarna. Det var när jag såg dem som jag insåg att det snart är vinter! :/


Lika fattig idag som jag var igår.

Vilket innebar att vi vann jota på Bingo igår. Men det gjorde de vi spelade med också så vi slapp säga upp bekantskapen med dem den här gången i alla fall :)

Ikväll har jag planerat för chick flick om jag kommer på någon bra. Den här, med godingen Gerard Butler, är ju som en favorit men man kan ju inte se samma film hur många gånger som helst...


Idag kammar vi hem storvinsten!

För vi har köpt Bingolotter :) Fast av någon anledning så är det aldrig vi som vinner. Våra medspelare däremot har kammat hem åtskilliga hundralappar, en varje gång i alla fall... eller nåt :)

Nu ska jag bara försöka kurera mitt skallebank innan det börjar.

Joakim och Melissa.


Gissa

vem som inte är taggad att jobba idag!?! :)

Har i alla fall hunnit med en prommis med hund, frukost och dusch. Ska försöka få i mig lite lunch och kaffe innan det är dags med.


Skallebank

och allmänt trött. Ska nog gå och lägga mig nu.


Efter...

vad som kunde ha blivit en katastrofdag styrde Jocke upp det hela och vi fick lite saker gjorda ändå.

Först en sväng på stan för att lämna in en skitmobil och leta en HälsoKraft affär. Det förstnämnda gick smidigt men finns det bara Life hälsokostbutiker här? Skulle tydligen ha passat på då jag var i Övik igår. Aja, får skicka syrran eller mammman ;)

Sen blev det en vända på Jula, Barnens Hus, Maxi, Byggteknik och Kakelugnar, Laitis, OKQ8 och Coop. Men nu är vi i alla fall hemma och förbereder för middagen :) Pust!

Joakim och Nellie.


RSS 2.0