God Jul, God Jul!


På gymmet.


Gullebarn.


Rooolig! :)

 

Morgonen...

Kafffe.
Hund.
Och promenad.

What a day...

Det var ju liksom tänkt att vi skulle på stan och köpa lite klappar idag. Istället sover jag till 11, vilket helt och hållet var Jockes fel som inte väckte mig eftersom han klev upp med Fiona och sen krashade såklart han i några timmar. Efter det var det dags för föräldraträff och sen hem och äta innan gymmet så det blir helt enkelt inga presenter till jul. Bummer!

Efter kvällens aktiviteter...

som mest bestått av benträning på gymmet så varvar jag ner med lite film med älsklingen. Puss!

Lilla hjärtat...

är lite sjuk. Hon är snorig på natten och hostar emellanåt även om det är sällan. Men så tar hon sig för örat ibland så hon har nog en liten öroninflammation. Ingen feber och hon är inte påverkad i övrigt. Ska prata med distriktssköterskan i morgon men från vad jag kan läsa så brukar de inte vilja skriva ut medicin om det inte är absolut nödvändigt så vi får väl hoppas att det läker ut snarare än blir värre.
 
Nu börjar jag känna av julstressen lite... När jag ser alla människor som springer omkring på stan så funderar jag om man inte ska ta och köpa några klappar snart. Det är ju bara så jobbigt att trängas i affärerna. Aja, det löser sig :) Nu ska jag göra kväll. Natten!
 

RSS 2.0