Å det var våren som kom.

De här tittade fram då vi var ute på promenad i morse.Äntligen vår!!!

Å de var inte det enda vårtecknet i förmiddags, vi såg en knallgul fjäril flaxa (flaxar fjärilar?) omkring i skogen också :) Våren är här lagom till sista april. Gu se schönnt!

Den alldeles underbart

söta filten Fiona fått av Ia.

Jag vågar inte använda den ifall hon skulle kräkas på den så det får nog vänta några månader... Om hon nu slutat kräkas om några månader vill säga. Annars får jag väl rama in den och hänga den på väggen istället :)

Gaaah...

För första gången någonsin kom vi iväg i någolunda tid... både dit och hem! :) Kortfattat, för jag är så sjukt trött och funderar på att hoppa i säng eller dö på soffan, så var vi bjudna på middag på onsdagen, torsdagen spenderade vi med att fira födelsedagar med syster yster och hennes familj på sjukhuset och idag innan vi åkte hemåt så besökte vi mormor.

Nu har jag betalt räkningar och deklarerat. Go'natt!

Alldeles slut...

är jag efter två dagars spring på stan. Den här tiden på våren är det massor på gång, i alla fall i födelsedagsväg. Vi har lyckats samla på oss presenter till fyra personer och åker söderöver i morgon. Då blir det grill innan firandet på torsdag.


I söndags var vi bjudna på fika hos grannarna som var snälla och lånade ut en Bumbo till Fiona. :)

MÅSTE ha rökt på!Hahahahaaa! :)

Kabooom!

Normalt sett under dagarna äter Fiona varannan, var tredje timme om vi inte är iväg någonstans och hon sover.Under nätterna blir det längre mellan gångerna. Hon brukar gå och lägga sig runt åtta, halv nio. Och vissa nätter sover FiaLisa väldigt länge. De nätterna brukar det kännas ungefär så här...Det vill säga, tissarna är sprängfyllda! I natt var en sån natt. Hon sov från 21 till strax innan 6. Men tro nu inte att jag är otacksam. Tvärt om! Jag tar mer än gärna ett par bröst som håller på att explodera för att få sova gott i massa timmar i sträck :) Duktig liten bäze♥ :)

LostJust because I'm losing
Doesn't mean I'm lost

Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I will cross

Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt

Doesn't mean I didn't get what I deserve
No better and no worse

I just got lost
Every river that I've tried to cross
And every door I ever tried was locked
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off...

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one
And you'll be lost

Every river that you tried to cross
Every gun you ever held went off
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the firing stops

Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off…

Gymming at its best :)


Men bra...

Ska det ALDRIG sluta snöa!?! Genast känns det väääldigt onödigt att ha skottat taket och altan... Nu ser det ju ut som innan vi började :/ Tur att man inte har bytt till sommardäck i alla fall.

Det blir ju tyvärr inte så mycket promenader med barnvagnen när det ser ut så här. Vi var ut och gick efter förra gången det snöade och då fastnade det massor på hjulen så det kändes som vagnen gled fram istället. Riktigt jobbigt! Bra träning i och för sig men nästan för jobbigt :)

En annan konsekvens av detta snöande och blåsande är att vi inte har någon tv :/ Bra att man kan se Arga Snickaren på nätet då.

Inte snygg!

Men den funkar :)

Kanske

ska man hoppa i säng och sova lite när man har chansen... Men det är skönt att ha lite tid för sig själv med.

Har köpt en ny

måbajlfååån.


Var så less på min lilla mini som jag haft i snart två år så det fick bli en sån här kameramobil, xperia s.

Det var därför...

mammans kycklinggryta smakade så gott! :)
Nu har vi bytt

babyvakten. För någon dag sedan så slutade föräldraenheten fungera helt och stod bara och brusade. Man hörde ingen bebis, bara oljud. Nu blev det en helt ny modell som var lite dyrare än den förra men enligt tjejen i kassan ska den vara riktig bra, hon hade nämligen använt den till sitt barn. Nu ska den bara laddas innan vi kan testa den.


Jag blir sååå glad

av den här!


Braaa :)


Så jäkla rookie...

HUR tänkte jag när jag i våras rensade i garderoben!?! De kläder som hade blivit för stora då kunde ju ha kommit väl till pass nu. Det finns typ inget i garderoben jag kan ha längre. Jobbigt läge! Gravidkläderna vill man ju stoppa undan men det finns inte en chans att jag kommer i kläderna jag hade innan... Blaaah!

Så värdelöst...

I den här familjen går toapapper åt som smör i solsken.
Då köper man Edets Extra i hopp om att det ska räcka lite längre än en vanlig rulle och visst skulle det kanske göra det i och med att det är som att torka sig i röven med en gran MEN... det är ju även så fruktansvärt tunt att om man vill unvika att få gårdagens mat i handen så måste man ta åtminstone dubbelt så mycket papper som man hade gjort om det var en vanlig toarulle! Jag har alltså trott att det där Extra står för att man får mer papper men det är alltså att man måste använda extra mycket istället.

Efter

att ha börjat med minifom som komplement till semperdropparna tyckte jag igår att det blivit i alla fall lite bättre i magen. Fiona verkar ha lättare att både rapa och prutta. Men så idag har hon varit otrösterlig nästan hela dagen... Hon har småhostat lite och låter inte helt kry i halsen så det är nog någon förkylning som spökar. Det är ju så synd om lillhjärtat...I övrigt så har dagen bestått av påskäggande och påskmiddagande. Fionas ägg innehöll inget godis utan baby tights och ett set för att trimma naglar med sax, nagelklippare och fil ;) De andra har dock påskharen överöst med gosaker :)


Frankie says relax.

Ikväll blir det äntligen lite kvalitetstid med raringen eftersom han är ledig. Det känns så mycket bättre när han är hemma även om Fiona och jag börjar ha koll på läget vid sovdags. Det blir en helt annan sak när man inte behöver känna sig stressad över om man kommer att hinna ta ut hunden eller äta kvällsfika eller göra sig klar för sängen innan hon vaknar och ropar... om hon nu ens har somnat till att börja med. Kan ju hända att man får försöka söva henne ett bra tag innan det lyckas och att lurven då hamnar längre ner på prioritetslistan är ju lite olyckligt. Nu kan man lämna över lite ansvar och göromål på herrn i huset och känna lugnet liksom.
Nåja, glad påsk da...


Nu till nästa förvirring...

Vad fasen äter man till påsk, denna totalt onödiga högtid mellan jul och midsommar? Kyckling? Ägg? :) Om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att jag aldrig firat påsk förut. Mitt focus kan eventuellt ha legat någon annanstans...


Denna förvirring...

Varje år runt påsk dyker den upp. Även om man reder ut den ett år och tycker att det ska väl inte vara så svårt att komma ihåg så ploppar frågan likväl upp nästa år i alla fall.

NÄR ÄR DET MAN FÅR PÅSKÄGG?

Google säger påskafton. Kan det stämma?

Raringar.


Fiona visar storkusinen vad hon vill ha i julklapp :)

Idag

har vi köpt magdroppar till lillbäzen. Hon verkar ha ont i magen under och efter hon har ätit och när man rapar henne låter hon som en riktig långtradarchaffis. Hon har heller inga svårigheter att mäta sig med pappan när det kommer till pruppar... Så vi får hoppas att dropparna hjälper. OM de gör det så blir det att köpa sådana till Jocke med!!! ;)Helgen

har varit riktigt trevlig. Vi hann besöka de vi planerat att besöka i första hand trots att det av någon anledning alltid blir ont om tid.


Lillkusinen pratar med pappan.


Moster/gudmor gosar med FiaLisa.


Det är mysigt att vara med storkusinen.


Mormor är rolig. :)


Gammelmormor och gammelmorfar.


Åsså var det spännande att träffa Vera och Kewin.

Nu är det en mängd födelsedagar på tapeten snart så det blir nog att åka ner inom snar framtid igen. :)RSS 2.0