FiaLus

 

Rån.

 

:)

 

Av någon konstig anledning

så är 99,9% av alla kort jag tar nu för tiden på Flisan... Det är ju så svårt att låta bli när man har en sån fascinerande liten varelse i närheten som gör såna otroliga saker :) Jag har aldrig reflekterat över hur häftigt det faktiskt är att kunna ta tag i sina fötter tidigare... eller hur spännande det är att krama ett prassligt bakplåtspapper... och för att inte tala om hur kul det är att skrika rakt ut ibland! :)
 

Ifall att jag inte lagt upp någon bild på bäzen på ett tag så kommer en här... ;)

Underbaraste finaste <3
 
 
 

Sommarfin!


Smakprov!

Då får man ett litet smakprov på hur en sommar SKA vara, det vill säga...
 
varm och härlig med bara ben och mycket sollapande!
 
Bara för att redan nästa dag vara grått och regnigt :( Svenska sommaren i ett nötskal!
 
Hoppas det blir några bra baddagar i veckan dock. Bäzen har ju en nästan heltäckande soldräkt med hatt som måste invigas på stranden :) Sen måste jag ju erkänna att jag skulle behöva lite sol med... :)
 
 

SYTYCD...

Jaha, då blev inte kvällen som jag tänkt mig... Tar och ser lite So You Think You Can Dance istället :)
 
 
 
 
 

Sådana här dagar tycker jag om...

Och med sådana här dagar menar jag dagar då man får saker gjorda. Idag har vi mejat ner åkern vi hade runt huset, krattat ihop fanskapet och rivit staket. Sista delen av staketet är det tänkt att vi ska ta imorgon. Eftersom hunden har kommit på att man både kan hoppa över och ta sig under inhägnaden så finns det ingen direkt anledning att ha den kvar för, let's face it, det är fult som stryk! :) Sen har Jocke tagit bort två buskar som bara stod och retades också. Det finns mycket att fixa med men vi tar det lite i taget! :)
 

RSS 2.0