Tuffingen!


Snart

är det ju midsommar och den tänkte vi fira i stugan. Imorgon bär det således iväg söderöver och det är en del som ska packas... Först har vi ju fenomenet väder. Man vet ju inte om man kommer att sitta och frysa eller om man kommer att få se solen titta fram så då måste man ju gardera sig med flera outfits. Sen så har ju jag svårt att bestämma vad jag ska ha på mig också så jag packar så jag har flera valmöjligheter. Detta leder till en massa packning! Och nu ska ju bäzen kläs också och det måste garderas mot olika väderlekar så snart måste vi köpa större bil... eller flera bilar. :)

Kaputt!

Nu pajar elektroniken till höger och vänster här... Musen till min bärbara dator har slutat fungera men det värsta är att mobilen har lagt av! Måste lämna in den i morgon för så här går det ju inte att ha det! :(

Nu är det nästan sommar.

För idag har man ju faktiskt kunnat ha på sig shorts utan att förfrysa benen. Synd bara att det skulle till att regna nu på kvällskvisten. Fast det gör kanske inte så mycket när man ändå är inne och äter lördagsgodis och ser film :) Huvudsaken det är fint i morgon igen!

Dagens eloge går till Joakim som lyckats klippa knähögt gräs trots att våra två gräsklippare inte fungerar. Åsså har han börjat riva staketet som verkligen sett för sorgligt ut. Grannarna kommer att bli glada :)

1... 2... 3... 4... 5.


Fullt upp

de senaste dagarna då vi haft besök av självaste syster yster med barn.

På måndagen var det föräldraträff som handlade om mat och Fiona smakade lite palsternacka som tydligen inte var helt oangenämt. Efter det vägdes och mättes hon och man skulle kunna säga att hon nu är en fem och ett halvt kilos klump. :) Sen var det så klart fotboll!

Tisdagen spenderades till stor del på stan. De har mycket grejer till de små... :) På kvällen blev det tacos... och fotboll!

Och idag har vi varit på Barnens Hus, ÖB och Rusta. Mycket grejer till de små... men även lite andra grejer :) Vi avslutade med grillning och sen... fotboll! :)

Men snart ska här sovas för yours truly är trötter!

Framletat hos mamma

en gammal bild på då man var liten bäze själv. Jag tyckte det var extra kul för jag hade en nästan likadan bild på Fiona :)


Notera plyschoverallen som hängt med några år... :)

Kanske dags att skaffa sig en ny mörkläggn...

mms_img825887827 (MMS)

Kanske dags att skaffa sig en ny mörkläggningsgardin... :-) Man vill ju inte att lillan ska vakna i onödan och ska karln sova dagtid så är det ju bra om man kan få det lite mörkt.


Nä, man kanske skulle

packa så man får med sig allt man behöver i morgon. Fast jag lär nog springa runt som en yr höna och leta saker i alla fall :) Lika bra att sova! :) Go'natt!

Finingen.Coffee.

Jag förstår inte varför men kaffe är inte lika gott som det brukade vara... Visst, jag kan fortfarande längta efter den där koppen men när jag väl får den så blir det oftast bara några klunkar innan jag är nöjd och det börjar smaka blä. Om jag nu inte trugar i mig hela koppen, vill säga :)I morse blev det i alla fall en slurk. Men nu för tiden finns det vissa dagar då jag inte ens dricker något kaffe jämfört med morgonkaffet som var standard efter frukosten tidigare. Saknar det lite.

En annan sak jag saknar är när bäzen var mindre och inte hade något emot att sova på mage. Det var ju så himla mysigt att ligga med lillan på bröstet men nu hatar hon att sova så... Hon gör det inte, helt enkelt. Hon tycker inte om att ligga på mage över huvudet taget faktiskt.


Back in the days... :)

RSS 2.0